Drop in studievägledning

Välkommen att träffa oss på KTH:s Centrala studie- och karriärvägledning vid olika tillfällen under terminerna, utan krav på tidsbokning. Vid drop-in studievägledning ges möjlighet att diskutera ditt val av utbildning och vägen dit under ett kortare vägledningssamtal. Vi gör inga bedömningar av betyg/intyg eller meritvärdering, det görs i samband med att du ansöker till ett program.

Drop-in tider

Vi kommer inte att erbjuda några fler drop-in tider under vårterminen 2020, men du är välkommen att kontakta oss via telefon

Information om höstens drop-in tider publiceras här senare.

Förbered dig

För att få ut så mycket som möjligt av ett studievägledningssamtal gör du som planerar att besöka oss på någon av våra tider för drop in studievägledning klokt i att förbereda dig. Genom att läsa på om de utbildningar på KTH som intresserar dig samt jämföra dessa med varandra gör du det lättare för både dig själv och studievägledaren att tillsammans skapa ett lyckat studievägledningssamtal.

Fundera även kring i vilka sammanhang och i vilken roll som du skulle kunna se dig själv i framtiden. Ett coachande samtal hos KTH:s studievägledning brukar ta 20-30 minuter. En viss väntetid kan förekomma.

Har du svårt att komma på någon av våra tider för drop in?

Du är välkommen att ringa oss under våra telefontider. Läs mer under Kontakt .