Drop in studievägledning

Välkommen att träffa oss på KTH:s Centrala studie- och karriärvägledning vid olika tillfällen under terminerna, utan krav på tidsbokning. Vid drop in studievägledning ges möjlighet att diskutera ditt val av utbildning och vägen dit under ett kortare vägledningssamtal. Vi gör inga bedömningar av betyg/intyg eller meritvärdering, det görs i samband med att du ansöker till ett program.

Drop-in tider vårterminen 2020

Med anledning av coronaviruset är det i dagsläget osäkert om vi kommer att ha drop-in. Vi uppdaterar informationen allteftersom.

Tisdagen den 18/2 kl.15-17
Onsdagen den 11/3 kl.9-11
Söndagen den 29/3 kl.11-14  INSTÄLLT
Måndagen den 6/4 kl.12-14
Onsdagen den 15/4 kl.9-11 & 15-17

Plats: KTH Entré , Drottning Kristinas väg 4

Öppet Hus 2020

Öppet Hus på KTH är inställt, men du kan ta del av tidigare webbinarier som du hittar här: www.kth.se/utbildning/traffakth

Förbered dig

För att få ut så mycket som möjligt av ett studievägledningssamtal gör du som planerar att besöka oss på någon av våra tider för drop in studievägledning klokt i att förbereda dig. Genom att läsa på om de utbildningar på KTH som intresserar dig samt jämföra dessa med varandra gör du det lättare för både dig själv och studievägledaren att tillsammans skapa ett lyckat studievägledningssamtal.

Fundera även kring i vilka sammanhang och i vilken roll som du skulle kunna se dig själv i framtiden. Ett coachande samtal hos KTH:s studievägledning brukar ta 20-30 minuter. En viss väntetid kan förekomma.

Har du svårt att komma på någon av våra tider för drop in?

Du är välkommen att ringa oss under våra telefontider. Läs mer under Kontakt .