Till innehåll på sidan

Drop-in studievägledning

Välkommen att träffa oss på KTH:s Centrala studie- och karriärvägledning vid olika tillfällen under terminen, utan krav på tidsbokning. Vid drop-in studievägledning ges möjlighet att diskutera ditt val av utbildning och vägen dit under ett kortare vägledningssamtal. Vi gör inga bedömningar av betyg eller intyg, det görs i samband med att du ansöker till ett program.

Sista ansökningsdagen till universitet och högskola i Sverige har passerat; den 15 april. Vi återkommer därför med nya drop in tider under höstterminen 2021. 

Du når oss som vanligt under våra telefontider och via mail:

Måndag-torsdag, klockan 9-11

Telefon: 08-790 67 30

Mailadress: info@kth.se 

Förbered dig

För att få ut så mycket som möjligt av ett studievägledningssamtal är det bra om du förbereder dig så mycket som möjligt. Genom att läsa på om de utbildningar på KTH som intresserar dig och jämföra dessa med varandra underlättar du för både dig själv och studievägledaren så att ni tillsammans kan skapa ett lyckat studievägledningssamtal.

Fundera även kring i vilka sammanhang och i vilken roll som du skulle kunna se dig själv i framtiden. Ett vägledningssamtal hos KTH:s Centrala studie-och karriärvägledning brukar ta cirka 20-30 minuter. En viss väntetid kan förekomma.

Har du svårt att komma på våra tider för drop-in?

Då är du välkommen att ringa oss under våra telefontider.
Kontakta KTH:s centrala studie- och karriärvägledning.