Till innehåll på sidan

Drop in studievägledning

Välkommen att träffa oss på KTH:s Centrala studie- och karriärvägledning vid olika tillfällen under terminen, utan krav på tidsbokning. Vid drop-in studievägledning ges möjlighet att diskutera ditt val av utbildning och vägen dit under ett kortare vägledningssamtal. Vi gör inga bedömningar av betyg eller intyg, det görs i samband med att du ansöker till ett program.

Förbered dig

Drop-in tider höstterminen 2020

Aktuella drop-in tider:
Onsdagen 23/9 kl.15-17
Tisdagen den 13/10 kl.9-11
Onsdagen den 2/12 kl.16-18

Du är välkommen att besöka oss i KTH Entré, Drottning Kristinas väg 4, plan 1, eller ringa till oss på telefon: 08-790 6730 under dessa tider.

För att få ut så mycket som möjligt av ett studievägledningssamtal är det bra om du förbereder dig så mycket som möjligt. Genom att läsa på om de utbildningar på KTH som intresserar dig och jämföra dessa med varandra underlättar du för både dig själv och studievägledaren så att ni tillsammans kan skapa ett lyckat studievägledningssamtal.

Fundera även kring i vilka sammanhang och i vilken roll som du skulle kunna se dig själv i framtiden. Ett vägledningssamtal hos KTH:s Centrala studie-och karriärvägledning brukar ta cirka 20-30 minuter. En viss väntetid kan förekomma.

Har du svårt att komma på någon av våra tider för drop in?

Då är du välkommen att ringa oss under våra telefontider. Kontakta KTH:s Centrala studie- och karriärvägledning.