Webbutveckling, systemförvaltning och design

Our take on web, social media and other tech stuff. From the people behind www.kth.se

Under huven på www.kth.se, var med du också!

Under huven på www.kth.se

Bild från http://www.flickr.com/photos/35168673@N03/

Klockan är 13:37 och det här är starten på Post IT-bloggen som är tänkt att vara en kommunikationskanal för oss som jobbar med KTH:s webbplats www.kth.se.

Här kommer ni kunna följa oss i vårt och våra olika funderingar, tankar och åsikter kring webbutveckling, arbetet runt informationen men framför allt kommunicera direkt med oss.

Vi vill dela med oss av nyvunna kunskaper, ställa öppna frågor där ni säkert kan bidra med åsikter och svar samt berätta om erfarenheter och annat som kan vara av intresse för andra som arbetar med och driver en webbplats.

Var med du också!
  • Få till en plats för kunskapsspridning.
  • Öppna upp för kommunikation med andra inom samma område.
  • Underlätta för samarbete med andra webbgrupper.
  • Synliggöra arbetet bakom www.kth.se både internt och externt, d.v.s. på andra högskolor och universitet samt företag där man också jobbar med webbutveckling och förvaltning av webb.

Vi som delar med oss av våra tankar och idéer här har olika roller vilket förhoppningsvis kommer medföra att det blir spridning på ämnena i inläggen och vi hoppas att få höra era åsikter om de ämnen vi skriver om.

Här kan du se vilka vi är: Vilka är vi?

Nu åker vi!

Profilbild
Jag heter Niklas och arbetar som tema lead i vårt webbteam som är ansvarigt för bl.a. www.kth.se, bloggplattformar, den centrala söktjänsten, profilsidor m.m. Jag använder denna blogg för att dela med mig av information som handlar om nya projekt och system som vi utvecklar för våra användare på universitetet.