På väg mot Future Insights Live – Las Vegas

Laddad och full av förväntningar sitter vi nu på c:a 11000m höjd (med Mike Tyson på planet), på väg mot Future Insights Live i Las Vegas. I år  rymmer denna konferens fyra tidigare webbkonferenser  under samma tak, i fem dagar på MGM Grand. Kan det bli annat än hur bra som helst?

Vi som åker är jag Niklas (@niklasolsson), Patric (@patricjansson) och Jens (@huvudstaden), tre systemutvecklare som till vardags jobbar med KTH:s centrala webbplats.

Under dessa fem dagar tänkte vi dela med oss av våra intryck, lärdomar, insikter och tankar. Detta tänkte vi göra genom att blogga, twittra och bambusersända.

Hoppas du är med oss!

Profilbild
Jag heter Niklas och arbetar som tema lead i vårt webbteam som är ansvarigt för bl.a. www.kth.se, bloggplattformar, den centrala söktjänsten, profilsidor m.m. Jag använder denna blogg för att dela med mig av information som handlar om nya projekt och system som vi utvecklar för våra användare på universitetet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *