Hoppa till innehåll

Webbutveckling, systemförvaltning och design

Our take on web, social media and other tech stuff. From the people behind www.kth.se

KTH pratar sök på Googles konferens, Atmosphere on Tour

På tisdag den 18:e september har vi på KTH fått äran att prata sajtsök på ett företag som kan det där med just sök, Google. Det är Niklas som kommer att berätta om de lösningar vi byggt för www.kth.se/search

Google Atmosphere on Tour hålls på Münchenbryggeriet i Stockholm och kommer besökas av 300 personer från Sverige och Europa. Niklas kommer få sällskap på scenen av höjdare från Google så som Shailesh Rao, Director of New Products & Solutions. För oss svenskar kanske talare så som internet debatören Joakim Jardenberg, eller Tomas Elken, Head of IT Sourcing på Ericsson är mer direkt bekanta.

Som vanligt så tycker vi att det är kul att dela med oss av vad vi gör, och då inte bara från scenen utan även genom kunskapsutbyte, kod och annat. Så har du frågor eller jobbar med ett sökprojekt just nu, haffa oss så pratar vi lite och ser hur vi kan hjälpa varandra!

/ Patric Jansson & Niklas Olsson