Hoppa till innehåll

Webbutveckling, systemförvaltning och design

Our take on web, social media and other tech stuff. From the people behind www.kth.se

16 | Hur kan vi tillsammans bygga en öppnare kultur på KTH?

Idag tänkte vi i podden resonera lite kring hur vi skapa en större öppenhet med digitala verktyg. Det händer att anställda på KTH inte vågar fråga eller engagerar sig som vi kanske skulle önska. Även chefer ryggar ibland för att ta frågor, kanske i rädsla för att få kritik. Är det så att vi tror att alla andra är så smarta att vi inte vågar säga offentligt vad vi tycker och känner? Vi pratar mycket inom våra respektive grupper, men mellan grupperna är det ofta tystare. Detta är ett litet bidrag till hur vi kan stärka varandra, att bygga en tryggare kultur digitalt och fysiskt, där det blir mer av :hearts: och mer mod hos oss alla!

Hur upplever du öppenheten på KTH?

Så avsluta denna halvdag med att ta första steget och fråga och engagera dig i chatten! Dela med dig av just dina tankar, erfarenheter eller inspel.

Vi ses @Patric Jansson och @Johan Flid Fridell

https://kth-se.zoom.us/j/64151045480

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *