And who am I?

Jag vill börja med att säga välkommen till min blogg. Mitt namn är Malin, jag är 24 år och har precis påbörjar mitt tredje år på civilingenjörsprogrammet inom industriell ekonomi på KTH. Inför den här resan tänker jag att det är bra att vi lära känna varandra lite bättre. Så sätt på dig säkerhetsbältet så kör vi en lista med lite kuriosa om mig.

• Jag älskar listor (vilket ni kommer att märka i den här bloggen)
  • Jag har bott i England vid två tillfällen, både i Canterbury och i Brighton
  • Jag tycker att yoga är bland det mest fantastiska som finns
  • Jag lyssnar på väldigt många (kanske för många?!?) podcasts, favoriten är P3 dokumentär
  • Jag tittar hälsa på skräckfilm och kan därefter diskutera filmerna i timmar
  • Jag är väldigt rädd (därmed också väldigt fascinerad) för havet och allt som finns däri
  • Jag besitter fortfarande ett klubbrekord i kast med boll för Värmdö IF

Och vad ska jag blogg som då? Min tanke är att ni ska få följa med mig i mitt liv som student KTH med allt vad det innebär. Ni får följa med på föreläsningar, gasquer, företagsevent, möten med studentorganisationer och allt annat som jag hittar på. I den här bloggen vill jag vissa upp hur mycket både KTH och Stockholm har att erbjuda när det kommer till studentliv. Så nu kör vi!

xoxo Malin

2 reaktioner till “And who am I?”

1. Väldigt kul att få följa din blogg Malin! Tycker sista punkten på listan var extra intressant!

Kommentarer inaktiverade.