Vill du plugga i USA?

Just nu är ansökan öppen för att studera på stipendium nästa sommar på mitt universitet i USA! UW-Madison ligger beläget i delstaten Wisconsin i norra USA. Under sommaren 2019 kommer du att få chansen att läsa sommarkurser, skaffa nya vänner och resa runt i USA. Det mest häpnadsväckande är att stipendiet täcker allt ifrån flygbiljetter och skolavgift till resor inom USA!

Att plugga utomlands under sommaren är det perfekta tillfället om du inte vill att det ska påverka dina studier genom att du behöver hitta obligatoriska kurser eller vara borta en hel termin utomlands.

Alumner och nuvarande studenter på stipendiet möttes upp i Madison under Homecoming i oktober!

Utöver att du får plugga utomlands blir du även en del av en global familj som sträcker sig över flera generationer!

För mer detaljer om ansökan:

Du når ansökan på www.brittinghamvikings.org.

Deadline för ansökan är den 5 januari!

Mina vänner från Sverige, USA och UK hemma hos mig i USA innan en fotbollsmatch!

Detta riktar sig mot dig som redan pluggar på KTH, men om du inte har hunnit börja på KTH  ännu så kan du alltid söka i framtiden!

//Madde

Madeleine Berner
Hej! Jag heter Madeleine Berner och ska börja mitt femte år på Civilingenjör Informationsteknik. Häng med på mina äventyr, så lovar jag dig att du lär dig en hel del goda tips inför ditt högskoleval!