Anmälan till Högskoleprovet är öppen!

Jag har flera gånger tidigare skrivit om de olika vägarna som man kan komma in på KTH. Idag tänkte jag slå ett slag för Högskoleprovet vars anmälan för vårens prov öppnar idag!

Själv skrev jag högskoleprovet tre gånger för att jag inte visste vad jag ville söka efter gymnasiet och ville ha ett ganska bra HP-betyg som möjliggjorde att jag kunde komma in på många olika utbildningar. I slutändan hamnade jag ju på Medieteknik och det var faktiskt just tack vare mitt Högskoleprov som gjorde att jag kunde komma in 🙂 Så om du står i begrepp att söka till din drömutbildning i höst men känner att gymnasiebetygen kanske inte räcker till, anmäl dig till HP, plugga in massa gamla prov och knep så går det nog vägen 🙂

Anmäl dig här till Högskoleprovet!

Antagningsstatistik!

// Oscar