Hur pluggar man på resande fot?

Nu i februari har jag varit mer utanför Wisconsin än i. Jag och mina rumskompisar har rest för att träffa alumner till stipendieorganisationen och jag åkte dessutom och hälsade på en kompis. Destinationerna har varit Mexico City (Mexico), Halifax (Kanada) och denna helg befinner vi oss i Colorado där vi besöker Denver och Aspen.

Men hallå behöver jag inte plugga också? Jo absolut.

Vad är min strategi för att få tid till plugget medan jag reser? Jag har varit hemma i Madison varje tisdag och onsdag i februari. Dessa dagar har inneburit intensivt pluggande och inget socialiserande med vännerna i Madison. Under de dagar jag har rest har jag haft 2-3 timmar med buss till flygplatsen, vilket är utmärkt tillfälle att får plugg gjort via datorn. Det finns wifi och eluttag som gör att det blir enkelt att koppla upp sig om internet behövs.

På flygplatsen med min läxa i making comcis.

Väl vid flygplatsen brukar jag försöka hitta en sittplats med bord och eluttag för att fortsätta använda wifi. På flygplanet gör jag läxor som inte kräver internetuppkoppling. Till exempel komma upp med en story board för en ny comic.

Tränar spanskaglosor på flygplanet eftersom det inte kräver internetuppkoppling.

Mitt mål är att få allt skolarbete gjort innan helgresorna, men ibland hinner jag inte med. Som lösning till det brukar jag göra mig själv tid för att plugga. Till exempel nu sitter jag här och bloggar efter en dag i skidbacken!

Väntar på att hot tub vattnet ska bli varmt och passar på att blogga.

//Madde

Madeleine Berner
Hej! Jag heter Madeleine Berner och studerar mitt sista år på Civilingenjör Informationsteknik. Häng med på mina äventyr, så lovar jag dig att du lär dig en hel del goda tips inför ditt högskoleval!