Vem kan du fråga vad på KTH?

Har du programspecifika frågor? Hör av dig till en av studenterna som läser det program du är intresserad av. Du hittar kontaktformulär till studenterna här.

Har du frågor om behörighet och antagning? Hör av dig till KTHs antagningsavdelning via
admissions@kth.se .

Känner du dig osäker kring ditt val? Kontakta den centrala studievägledningen via
 studycounselling@kth.se .

Självklart kan Oscar, Malin och jag svara på era frågor via bloggen! Släng iväg en kommentar om du undrar något om hur det är att studera på KTH/bo i Stockholm etc.

//Madde

Madeleine Berner
Hej! Jag heter Madeleine Berner och ska börja mitt femte år på Civilingenjör Informationsteknik. Häng med på mina äventyr, så lovar jag dig att du lär dig en hel del goda tips inför ditt högskoleval!

En kommentar till “Vem kan du fråga vad på KTH?”

1. Hej!
    jag tar studenten nästa år och tror att jag landar på 16.30 ungefär som slutbetyg. räcker det betyget att komma in på tekniskt basår?
    jag har hört att det är svårt att komma på KTh? sen hur svårt är det att hitta bostad?
    mvh/Said

Kommentarer inaktiverade.