Sista dagen att söka!

Många bra ord har sagts och skrivits den här antagningsperioden inför högskolevalet. Här är några av de bästa inläggen från mig, Madde och Malin som kan lugna nerverna på de av er som redan sökt och kanske ge de som står och väger en sista push!

Min resa till KTH: Här berättar jag om varför jag valde KTH och hur det kom sig att det blev just Medieteknik.

Vad hade jag velat veta innan KTH? del 1 & Vad hade jag velat veta innan KTH? del 2: Madde besvarar otroligt bra och relaterbara frågor som vi nog alla hade innan vi började på KTH

Häng med en student – Matilda: Malin berättar skickligt om sin klasskamrat Matildas vardag i Singapore där hon pluggar en utbytestermin.

Öppen Ingång – för dig som ännu inte har bestämt dig: Här visar Madde upp programmet Öppen Ingång på KTH och varför just den kan vara en perfekt val för dig som vill bli civilingenjör men inte bestämt dig för inom vilket område.

Vilken utbildning på KTH?: Jag berättar i en enkel punktlista exakt hur man bör gå tillväga för att välja en utbildning som passar en.

SÅ har du inte bestämt dig om du ska söka idag eller inte? Plöj igenom dessa inlägg ovan så blir nog beslutet något lättare 🙂

// Oscar