Vilken utbildning på KTH?

Det här är inlägget för dig som behöver en action plan för att söka till KTH! Okej, så KTH och ingenjörsyrket låter spännande? Perfekt! Nu hittar vi en utbildning som passar också 🙂

1. Skumma igenom utbildningskatalogen. Leta efter områden som du tycker låter spännande och intressanta och skriv ned en lista på utbildningar som innefattas i dessa områden.

2. Kolla antagningsstatistiken för de utbildningar som du är sugen på och jämför med dina egna betyg. Begränsa din lista till de utbildningar som du borde komma in på. Har du inte betygen eller rätt tekniska behörigheter, sök tekniskt basår/termin som resulterar i en garantiplats på KTH!

3. Jämför utbildningarna med hjälp av KTH:s jämförelseverktyg! Här kan du se hur mycket matte/fysik/programmering etc. som varje program har!

4. Bestäm dig för en utbildning. Har du massa frågor innan du söker? Maila mig, skicka ett meddelande till @kthstudent eller nå ut till KTH:s studentambassadörer via Fråga en student.

5. Sök utbildningar på antagning.se innan måndag 15/4 23:59!

// Oscar

En kommentar till “Vilken utbildning på KTH?”

Kommentarer inaktiverade.