Mitt liv i fem bilder

Under den senaste veckan har jag haft så mycket teknikstrul. Efter fyra år på KTH så börjar min dator protestera och är nu inlämnad på service (och ja det är jätteplågsamt!). I samband med allt detta krångel har jag tvingats hantera allt med vad det innebär att spara/flytta/rensa dokument. När jag nu kollat igenom mycket av mitt innehåll på datorn och mobilen kom jag på en liten kul idé. Jag tänkte dela med mig av fem bilder från den här månaden. Det är bilder som jag tagit för egen del och som jag inte egentligt tänkt dela med mig av men som jag tycker säger ganska mycket om mig och mitt liv.

Det här är en bild från Instagramkontot situationer som sparat eftersom jag känner igen mig i den. Förutom att koka ingenting i 45 minuter har jag dessutom lyckats köpa två tavelramar och två bilder i helt olika storlekar så nu har jag två tavelramar utan bilder och två bilder som behöver ramar.

Den här bilden tog jag under en av mina alldeles för få promenader. Fotopromenader måste ändå bara bland det bästa som finns, det tvingar en på ett sätt att ta in omvärlden.

Okej, låt mig få förklara. Jag är inte så mycket för sådant här då jag tänker att livet går upp och ner och det är svårt att ha regler för hur man ska leva. Men jag tycker att det är kul med utmaningarna och det är säkert delar av detta som man skulle kunna ha väldig nytta av.

Ni vet när man inser lite försent att man kanske borde tagit en bild?! Det här är en sådan bild (allt gott är uppätet). Jag var på ett event med Ericsson Management. De bjöd in oss på afternoon tea och pratade om hur det är att arbeta på Ericsson och hur vi kan gå till väga om vi är intresserade av att bli en del av företaget.

En otroligt tråkig bild, men den här typen av bilder utgör kanske 50% av alla mina bilder. Här har jag sparat info om vilken kursbok jag ska köpa till kursen Värmeöverföring. Värmeöverföring är en av mina släpkurser som jag ska försöka ta ikapp under denna termin.

//Malin