Vill du testa VR och AR?

Nu på fredag håller KTH öppet hus där studenter visar upp sina häftiga projekt inom VR och AR. Studenterna har alla läst kursen Advanced Graphics and Interaction som ges i KTHs Visualization Studio VIC. Alla är välkomna att besöka (även för dig som ännu inte studerar på KTH) och du får chansen att testa alla spel.

När jag var där för några år sedan hade en projektgrupp gjort ett Harry Potter spel man, i VR, spelade Quidditch! Min dröm gick i uppfyllelse. Rekommenderar alla som har tid över nu på fredag att besöka utställningen av spelen.

Var: VIC studion, rum D-4450, byggnad D, Lindstedtsvägen 5
När: fredagen den 13 december
Tid: kl.15-19
Pris: gratis

Ett av årets projekt är ett DJ-bord! En av mina klasskompisar, Nahida, från de tre första åren (innan vi vald olika masterprogram) är projektledare för DJTable. Här ser ni deras demo-video:

Läs mer om utställningen och alla andra projekt här.

//Madde

Madeleine Berner
Hej! Jag heter Madeleine Berner och studerar mitt sista år på Civilingenjör Informationsteknik. Häng med på mina äventyr, så lovar jag dig att du lär dig en hel del goda tips inför ditt högskoleval!