Inspirationsbesök hos KTH

Är du nyfiken på vilka utbildningar KTH har att erbjuda? Kom till KTHs inspirationsdag och få chansen att träffa och ställa frågor till studenter! Du får två timmar tillsammans med studenterna och efteråt hålls en rundvandring kring campus inne på Valhallavägen.

Besöket kommer bland annat ta upp följande:

• Varför valde jag KTH?
  • Vilka typer av utbildningar finns på KTH?
  • Vad kan jag jobba med efter KTH?
  • Hur ser arbetsgivarna på dig som har en KTH-examen?
  • Hur svåra är studierna på KTH?
  • Hur är det att bo och plugga i Stockholm och varför välja Stockholm som studentstad?
  • Vad är skillnaden på att plugga på KTH jämfört med gymnasiet?
  • Hur är vardagen som KTH-student?

Det kommer att arrangeras inspirationsbesök vid tre olika datum under terminen. Den första är redan nu den 30 januari kl. 16-18. Om du inte kan vid första tillfället hålls de andra två den 25 februari och den 1 april.

Anmäl dig för att delta här (ny länk)!

Utanför biblioteket på Campus

//Madde

Madeleine Berner
Hej! Jag heter Madeleine Berner och studerar mitt sista år på Civilingenjör Informationsteknik. Häng med på mina äventyr, så lovar jag dig att du lär dig en hel del goda tips inför ditt högskoleval!