Sen julhälsning från Spanien!

Här kommer en julhälsning från ytterligare ett land bortom Sverige! Först passade jag på att åka hem för att fira julen i Stockholm med min familj. Dock inte långt där efter reste jag tillbaka till Spanien för att ta semester och äntligen få se mer av Spanien än Madrid. Under de fem dagarna innan nyår bilade jag i södra Spaniens Andalusien. Besökte bland annat Sevilla, Granada, Almeria, Malaga och Gibraltar (som tillhör Storbritannien).

Mina tentor är i slutet av januari, istället för i början av januari (som det är på KTH). Det ger mig mer tid till att koppla av under jullovet och faktiskt ha tid till att återhämta mig från en hel termin av studier. Dessutom tar jag chansen att njuta av utbytet innan det är dags för mig att åka hem till Sverige och skriva mitt exjobb.

Cabo de Gata (passade på att bada i havet), Sevilla där de spelade in en scen med Anakin och Queen Amidala från Star Wars, utsikt från Granada, besökte ett uppträdande från den Spanska Ridskolan och slutligen jag (ganska rädd för det var en stor spricka i glasgolvet bredvid mig) uppe på ”the Skywalk” (invigd av ingen mindre än Mark Hamill) i Gibraltar.

//Madde

Madeleine Berner
Hej! Jag heter Madeleine Berner och studerar mitt sista år på Civilingenjör Informationsteknik. Häng med på mina äventyr, så lovar jag dig att du lär dig en hel del goda tips inför ditt högskoleval!