En månad in i exjobbet!

Nu har jag suttit här på Mentimeter och skrivit mitt exjobb i typ en månad! Arbetet rullar på nu när jag fått min specifikation godkänd av min handledare och examinator vilket gör att jag nu sitter och researchar så att jag kan börja designa sketcher inför en fokusgrupp om några veckor 🙂 En trygghet när man skriver exjobb på ett företag är att ha en handledare på företaget som gått igenom samma process flera gånger. En annan trevlig lyx är om man får en kontorsplats och kan känna sig som en del av teamet på företaget. Mentimeters stöd och välkomnande, kombinerat med KTH:s uppbackning gör att man känner sig trygg i en annars oviss process där man själv måste lista ut hur man ska röra sig framåt.

Väldigt likt hur jag faktiskt sitter och jobbar på dagarna. Vi har tre kontorshundar här också, så det är inte ovanligt att man får besök!

Det är ju mycket som ska hinnas med i exjobbet och parallellt med det, men jag har börjat hitta en balans nu som jag känner mig nöjd med. Jag försöker att komma in till kontoret varje dag och nyttja de grymma resurser som finns här. Med det sagt så är det med glädje som jag också åker in till KTH för handledningsmöten, redovisningar och matteseminarier för det är ändå där jag spenderat större delen av min tid de senaste 4,5 åren 🙂

// Oscar