Hoppa till innehåll

KTH Fotboll

På KTH finns det flertal sportföreningar som man kan gå med i. Till exempel finns ett basketlag, hockeylag, racketklubb, roddarklubb, amerikanskt fotbollslag, seglarsällskap, volleybollslag, orienteringsförening och ridningsförening. Jag har själv aldrig varit med i nått lag då jag inte har en talang i nån sport men min pojkvän är med i KTHs fotbollslag.

Häromdagen så var jag på deras match som spelades på Östermalms IP. De spelar matcherna ganska sent men jag rekommenderar att gå och kolla. De vann också så det var ju lite extra kul. 

bild på KTHs pojkforbollslag uppställda på plan
KTHs herr-fotbollslag

Så tycker man om att spela nån sport, som fotboll, kan man definitivt göra det på KTH. Finns inte en förening för just den sporten du gillar kan du skapa klubben själv.

Kramar /Aleks