Hoppa till innehåll

Första tentan skriven

Hoppas ni alla har en trevlig lördag. Igår startade dagen väldigt tidigt med att jag åkte in till Campus för att skiva min första tenta denna tentaperiod. Först och främst var det väldigt uppfriskande att komma ut lite nu när jag spenderat så mycket tid inomhus. Något jag verkligen borde bli bättre på under tentaperioder är just att försöka ta frisk luft oftare.

Det var hur som helst en tenta i sannolikhet och statistik, en mattekurs som jag upplevt som extra svår. Ju mer jag pluggat och framförallt nu mot slutet av kursen så har jag ändå känt att jag fått ett bättre grepp om ämnet och tentan igår kändes ändå bra så jag får helt enkelt hoppas att det går vägen.

På måndag har jag ytterligare en tenta så för min del fortsätter den här helgen med mer plugg. Men det är bara att kämpa på, just nu har jag fredag nästa vecka i sikte, då är äntligen min tentaperiod över och det ska bli väldigt skönt :).

En bild utanför KTHs campus en tidig morgon.
Det var en rätt så kylig morgon igår. Nu är hösten verkligen här.

/Maha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.