Vad har jag för tips till framtida KTH-studenter? Intervju med sex KTH-studenter (del 4/4)

Del 1 av intervjuerna hittar du här! KTH-studenterna svara på varför de valde KTH och Stockholm. Del 2 av intervjuerna hittar du här! KTH-studenterna svarar på varför de valde deras program. Det  3 av intervjuerna hittar du här! KTH-studenterna svarar på vad de tycker det bästa på KTH är. En tidigare liknande intervjueserie hittar du här, här, här och här. Där svarade KTH-studenter, från sex andra program på KTH (Maskinteknik, Datateknik, Samhällsbyggnad, Civilingenjör och Lärare, Medieteknik och Teknisk Kemi), på samma frågor.

Linnéa: Civilingenjör i Teknisk Fysik

profilbild på Linnea”Det löser sig! Våga och tro på dig själv, det kommer gå bra!”

Julia: Civilingenjör i Elektroteknik

profilbild på Julia”Sök! Om det inte passar kan man alltid byta!”

Yessir: Högskoleingenjör i Byggteknik och Design

profilbild på yessir”Detta är din framtid och din möjlighet och ofta läser man en gång i sitt liv på högskolan. Välj det du älskar och är intresserad av mest, kolla vilka möjligheter du får. Ska du spendera 3 eller 5 år av ditt liv så se till att du spenderar det på ett känt, global, utvecklade och inte minst bäst universitet. Jag lovar dig jag har sökt och undersökt sååå mycket innan jag skulle börja högskolan och mitt val blev KTH av en anledning. Skulle du söka som jag kommer du hamna i samma hamn som jag. För jag tror inte du vill missa grymma jobbmöjligheter bara för du valde en annan högskola. Och sist men inte minst… LYCKA TILL.”

Alexandra: Civilingenjör Industriell Teknik och Hållbarhet

profilbild på Alexandra”Våga sök till KTH!”

Maisha: Civilingenjör i Design och Produktframtagning

profilbild på Maisha”Till en blivande student vill jag säga, våga vara nyfiken och öppen för att lära dig. I början kan allt kännas väldigt överväldigande, men kom ihåg att det är en resa! Du kommer komma ut med ovärderlig kunskap och verktyg, men också vänner för livet. ”

Adam: Civilingenjör i Farkostteknik

profilbild på Adam

”Våga testa! Det kan kännas väldigt läskigt och svårt att välja vad du vill gå, men bästa sättet att få reda på det är att våga testa! Du kan alltid byta eller ändra dig om det inte skulle passa!”