Hoppa till innehåll

De bästa frukostställerna i Stockholm

Något jag älskar att göra är att äta frukost! Jag gillar äta allt möjligt till frukost och brukar unna mig frukost ute på olika frukostställen kanske en gång i veckan. Det förgyller verkligen min vardag! Därför har jag blivit den kompisen man frågar om tips på frukostställen haha så jag tänkte dela med mig av min kända frukosttopplista! Jag har sammanfattat ungefär vad man kan äta på varje ställe samt länkat deras hemsida där du kan läsa mer om dem!

  1. Pom och Flora: Bowls, avokadomackor, croissants och gröt.
  2. Cafe Sirap: Amerikanska pannkakor, bagels, bacon och ägg.
  3. Mr.Cake: Amerikanska pannkakor och mackor.
  4. Älskade Traditioner: Söta och matiga våfflor.
  5. BodyBuddy: Bowls med frukter och granola.
  6. Haga Bottega: Prisvärd frukostbuffee.
  7. Mahal0: Bowls och annat veganskt.
  8. Bröd och Salt: Bageri med supergoda mackor.
  9. Omayma: Hälsosamma mackor, yoghurt och ägg.
  10. Greasy Spoon: Amerikanska pannkakor, avokadomackor och ägg.

Har du några andra favoriter som jag har missat? Kommentera!/Aleks