Malin

Vad pluggar du på KTH?

Jag läser mitt femte är på civilingenjörsprogrammet inom industriell ekonomi och har valt en master inom hållbar kraftproduktion.

Vad vill du jobba med i framtiden?

Det är en världigt svår fråga! Det finns så många vägar man kan ta och ju fler år jag tillbringar här på KTH desto fler möjligheter upptäcker jag. Just nu hoppas få arbeta med energiomvandling och olika typer av kraftproduktion (jag lovar att så mycket mer intressant än vad de låter).

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Bland det som jag uppskattar allra mest med KTH är ingen period är den andra lik. Vi har haft perioder då vi varit på KTH mellan 8-17 och bara gått på förläsningar. Andra perioder har hela dagar tillbringats på caféer där vi sitter och arbetare med grupparbeten. Nu har vi inte ens pratat om studentengagemang, som kan innebära att du i princip aldrig lämnar KTH.

Vad kommer du att blogga om?

Jag kommer blogga om livet som student på KTH med allt vad det kan innebära. Vi tar oss till exempel igenom frågor som – Hur ser Stockholms studentliv ut? Hur väljer man rätt utbildning? Vad händer om man kuggar en tenta? Vad gör en civilingenjör inom industriell ekonomi? Hur mycket tid måste man lägga på studierna?

> Följ Malins inlägg