Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Ansök till Digital Futures Summer Research Internship Programme (SRI)

view over Stockholm
Foto: Kabir Baidhya
Publicerad 2024-01-25

Är du intresserad av att uppleva hur det är att arbeta i en akademisk miljö? Under tio veckor i sommar, mellan juni och augusti, arrangerar forskningscentrat Digital Futures detta praktikprogram där du kan få möjlighet att bedriva forskning under handledning av forskare från KTH, Stockholms universitet och RISE.

Ansökan

Ansökan är öppen till och med 1 mars 2024.

För att ansöka behöver du kontakta en fakultetsmedlem vid Digital Futures som nominerar dig till programmet. På Digital Futures webbplats kan du filtrera fram fakultetsmedlemmar bland listan på forskare. Observera att du måste hovra med muspekaren över alternativen i sökrutan för att se de olika alternativen. Här kan du filtrera fram fakultetsmedlemmar bland Digital Futures forskare.

Läs mer om programmet och ansökan på digitalfutures.kth.se

Detta Summer Research Internship-program riktar sig till dig som studerar på kandidat- eller masternivå. I dina studier behöver det finnas en koppling till digital transformation. Om du blir antagen kommer du få en tillfällig anställning och lön under programmets gång.

Digital Futures Summer Research Internship Programme är ett 8–10-veckors program som pågår från juni till augusti 2024. Förutom forskningsprojekt som genomförs under handledning av Digital Futures-kopplade forskare, kommer du som praktikant ha tillgång till Digital Futures lokaler – på andra våningen på Arkitekturskolan, Osquars backe 5.

Du kommer även få delta i evenemang och aktiviteter som studiebesök, presentationer, postersessions, och få information om hur man ansöker till doktorandprogram runt om i världen. Utöver detta kommer det finnas sociala aktiviteter

Läs mer på digitalfutures.kth.se .