Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

KTH utvärderar om det blir extra examinationstillfälle i vår 

Publicerad 2022-02-15

Har du reflektioner från tentaperioden i januari? Hör då av dig till din sektions studienämnd, så tar KTH med detta i sin utvärdering. 

I samband med den senaste tentaperioden i januari meddelade KTH att ett extra examinationstillfälle eventuellt kan erbjudas senare i vår. Bakgrunden till detta var den då höga smittspridningen av covid-19 i samhället. I dagsläget hänvisar KTH till omtentaperioden 19-22 april. 

Innan ett slutgiltigt besked kommer ska dock KTH utvärdera hur tentaperioden gick jämfört med tidigare år, bland annat genom att ta del av studenternas resultat, åsikter och reflektioner. KTH kommer i första hand använda sig av den information som THS:s sektioner får till sina studienämnder. 

Om du har åsikter eller reflektioner angående den senaste tentaperioden, hör då av dig till din sektions studienämnd. Du gör det lättast genom att fylla i formuläret An additional examination opportunity  som THS har skapat. En fullständig kontaktlista till sektionernas studienämnder finner du via den här listan (docs.google.com)

Om ett extra examinationstillfälle erbjuds är ambitionen att detta kan meddelas i samband med nästa nyhetsbrev till studenter, 21 mars