Bli studentambassadör för ditt program - nu rekryterar KTH för läsåret 20/21

Jobbet som studentambassadör är ett roligt, flexibelt och meriterande jobb som du kan ha vid sidan av dina studier på KTH. Som studentambassadör jobbar du med att informera och inspirera presumtiva studenter till att söka en utbildning på KTH.

Du reser tillsammans med andra studentambassadörer till gymnasieskolor och minimässor i hela landet (främst utanför Stockholm) för att hålla inspirationsseminarier och informera vid bokbord. Du svarar även på frågor som presumtiva studenter ställer på webbsidan ”Fråga en KTH-student ”. Som studentambassadör kan du även jobba med stora evenemang som utbildningsmässor och Öppet hus.

Uppdraget startar i och med en obligatorisk utbildningshelg 3-4 oktober och fortsätter under hela läsåret 2020-2021, med möjlighet till förlängning. Intensiteten i arbetet är störst under perioden januari till april.

I år kommer KTH att anställa runt tjugofem nya studentambassadörer. Ambitionen är att ha en spridning av studentambassadörer från olika utbildningar och campus samt en spridning gällande kön, geografisk härkomst och social bakgrund. Studenter med en annan hemort än Stockholm är särskilt välkomna att söka jobbet eftersom det är en fördel när man som ambassadör möter presumtiva studenter utanför Stockholmsregionen.

Intresserad?

Skicka in din jobbansökan med CV och personligt brev senast 20 maj till studentrekrytering@kth.se. Intervjuer sker löpandes.

Vid frågor hör av dig till Alina Lingnau (08-790 69 73) eller Johanna Franson (08-790 69 28), ansvariga för verksamheten med studentambassadörerna.

Läs mer på Nu rekryterar vi nya studentambassadörer! (kth.se).

Gruppbild på studentambassadörer från KTH