(vidarebefordrat gällande stipendier från Sida gällande utlandsstudier)

Hej!

Jag heter Maria Rothzén och är nyanställd på Internationella relationer (sedan december 2010) och arbetar bl.a. med MFS. Jag vikarierar för Åsa Andersson som nu är mammaledig, och som jag förstått har varit i kontakt med en del av er angående MFS-projekt och/eller handledning av studenter.  

MFS har vuxit ordentligt de senaste åren, och för 2011 har vi fått 40 stipendier att fördela från Sida/IPK vilket är jätteroligt!

Som ni kanske redan vet brukar vi ha ett antal utlysningstillfällen för MFS, en gång i februari (deadline var den 11 feb), i maj samt även i september. Sista ansökningsdag i första utlysningen var alltså i fredags, och då vi endast fick sju sökande (normalt brukar vi få ett tjugotal ansökningar i februariutlysningen) så tänkte jag med detta mail, förutom att presentera mig, också slå ett slag för MFS och vilka möjligheter detta innebär för studenterna.
Bifogat hittar ni en flyer om MFS som jag brukar dela ut till studenter på diverse olika event och mässor (ARMADA, LAVA, lunchseminarier osv.) Ni får jättegärna anslå denna på anslagstavlor och liknande på er institution!

Jag vill också understryka att vi alltså kommer ha flera utlysningstillfällen under året (maj och september) så är det några studenter som frågar om MFS så är det alltså inte ”kört”.

Tack för er hjälp att sprida information om MFS! J

Ha det bra och fortsatt trevlig vecka!


Med vänliga hälsningar/Best regards
Maria Rothzén
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Ms. Maria Rothzén
International Coordinator

KTH Royal Institute of Technology
University Administration
International Relations Office

Drottning Kristinas väg 6, SE-100 44 Stockholm, Sweden
Phone: +46-8-790 6989, Mobile: +46-73-460 60 89
mariroth@kth.se, www.kth.se

Bilaga: MFS flyer