Technical Preparatory Year

Innehåll visas utifrån dina val

Om du inte hittar någon sida, schemahändelse eller nyhet på din kurswebb kan det bero på att du inte ser den kursomgången/gruppen inom kursen som innehållet tillhör.

Veta mer om din kurswebb

Din kurswebb är sidorna för en kurs du prenumererar på. Du väljer sedan vilka omgångar/grupper inom kursen du vill ha information från. Är du registrerad på en kursomgång sköts prenumeration och val av kursomgäng automatiskt åt dig. Vill du ändra något av detta gör du det under Mina inställningar.

När du är inloggad på din kurswebb ser du:
  • Kursöversikt, nyheter och schema med information som är filtrerat utifrån dina valda omgångar/grupper inom kursen
  • Allmänna sidor för hela kursen
  • Kurswikin som är sidor som alla, lärare och studenter, kan skapa och redigera
  • Sidor som hör till de omgångar/grupper inom kursen du valt eller som valts för dig

Log in to your programme web

You are not logged in KTH, so we cannot customize the content.

Välkommen till programwebben.

Här finns material som är viktigt för dig som är student på tekniskt basår. Alla studenter som går utbildningen får automatiskt en prenumeration och blir notifierade via sin KTH e-post. Det är viktigt att du läser den information som förmedlas här.

Här kan ni studenter ställa frågor, vilka besvaras av studievägledare, utbildningsadministratör eller av era studiekamrater.

Lämna gärna synpunkter på hur programsidan fungerar för just Dig och säg till om någon information är oklar eller saknas. Vi försöker kontinuerligt förbättra sidan så att den ska vara ett bra stöd i Dina studier.

 Mer om hur programwebben fungerar 

Mer detaljerad information kommer på kursernas respektive Canvassidor.Vi rekommenderar att man läser Canvassidorna och KTH-mailen dagligen.

Information om coronaviruset för studenter och medarbetare

Aktuell information gällande covid-19  

Feedback News