Till innehåll på sidan

Entreprenörskap och den internationella miljön: hur gynnar du din anställningsbarhet?

Kom och diskutera med CCE:erna (French Foreign Trade Advisors) under detta webbinarium på engelska. De kommer att dela med sig av sina erfarenheter, sina upptäckter av nya kulturer, sina berättelser, sina glädjeämnen, sina tårar. De kommer att dela med sig av sin entreprenörsresa i en miljö där interkulturalitet spelar en nyckelroll.

Tid: On 2022-03-09 kl 18.00 - 19.30

Plats: Zoom

Språk: Engelska

Medverkande: Julien Fauquenoy, COREDUX & Jean-Marc Barki, SEALOCK

Exportera till kalender

Unite! Career webinar organized by Grenoble INP – UGA

This webinar is open to all students registered in a partner Unite! University.

Entreprenörskap, vad betyder det för dig...? Hur är det med export?

Inser du som europeisk medborgare att exporten börjar vid ditt lands gräns (Belgien, Tyskland, Italien, Luxemburg, Spanien, Schweiz, Frankrike...). En världsomspännande marknad är tillgänglig för oss alla så snart vi är motiverade och om vi har rätt produkt och rätt erbjudande! Små och medelstora företag eller stora grupper, det är ingen nämnvärd skillnad, alla företag kan exportera så fort vi är motiverade...

Den viktigaste frågan för den unga generationen blir att bestämma var de vill arbeta, vilken plats, vilken företagsstorlek, vilken sektor och varför? 

Anmälan

Anmäl dig via länken: enquetes.univ-grenoble-alpes.fr/v4/s/n3sk5n

(sista anmälningsdag: 8 mars kl.12.00)

På eftermiddagen, samma dag som webinariet, kommer Grenoble INP - UGA Career Service att skicka dig ett e-postmeddelande med länken till Zoom som du måste koppla upp dig på lite innan webbinariet startar.

Observera att detta live-webbinarium kommer att spelas in. Du måste därför acceptera popup-fönstret för samtycke innan du går in i onlinekonferensen.