Till innehåll på sidan

Frukostseminarium om hållbarbetsrapportering för företag

Välkommen till ett frukostseminarium om ett nytt EU direktiv! Vi kommer att diskutera strategier och rekommendationer för att följa CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) och hur man kan proaktivt utnyttja de nya regleringarna genom att sömlöst integrera det i sina klimatåtgärder, sitt företagande, och i sin rapportering.

Tid: Ti 2023-11-07 kl 08.00 - 09.30

Plats: KTH Climate Action Centre, Teknikringen 43, 114 28 Stockholm

Exportera till kalender

The Race to Net Zero är århundradets affärsmöjlighet. Företag som framgångsrikt minskar utsläpp av koldioxid, erbjuder lösningar och kommunicerar sina framsteg är vinnare i dagens ekonomi. Den affärsstrategi man använder måste därför ha en stabil grund i utsläppsminskning och grön innovation, samtidigt som den är transparent gentemot ens intressenter. Förståelse för EU:s nya CSRD-förordning är det första steget för att uppnå detta.

EU:s ambition är att främja en kultur av klimattransparens inom företagande. CSRD, ett direktiv gällande företags hållbarhetsrapportering, uppmanar företag att på ett allvarligt sätt integrera klimat- och hållbarhetsåtgärder med sin strategi och rapportering.

Kaffe, te och vegetarisk frukost kommer att serveras.

Live i Stockholm den 7 november på KTH Climate Action Centre. Det finns möjlighet till online-deltagande. Mer information och registrering här .