Till innehåll på sidan

Rätt till vatten med Right Livelihood och WaterCentre@KTH

Med presentationer från Maude Barlow och Zahra Kalantari

I samband med World Water Day bjuder KTH Climate Action Centre alla att delta i vårat evenemang med Right livelihood och WaterCentre@KTH! Evenemanget kommer att vara tillgängligt både online och live i centrets hus, med presentationer från Maude Barlow och Zahra Kalantari om hur tillgång till vatten kan bli säkerställt för alla.

Tid: To 2023-03-23 kl 16.00 - 17.00

Plats: KTH Climate Action Centre, Teknikringen 43

Språk: Engelska

Medverkande: Maude Barlow, Zahra Kalantari, Right Livelihood, WaterCentre@KTH

Exportera till kalender

Maude Barlow blev tillägnad Right Livelihood-priset 2005 för "exemplarisk och långvarigt globalt arbete för handelsrättvisa och erkännandet av den fundamentala mänskliga rättigheten till vatten." Hon kommer ringa in från FNs vattenkonferens i New York för att prata om Blue Future, det brådskande behovet att skydda vatten för människor och planeten.

Poträttbild av Maude Barlow
Maude Barlow

Zahra Kalantari är direktör för WaterCentre@KTH , såväl som Docent inom Environmental and Engineering Geosciences for Sustainability in the Anthropocene och Docent inom Physical Geography, och hon kommer närvara i Climate Action Centres hus för att ge en introduktion av WaterCentre@KTH och prata om deras senaste forskning.

Porträttbild av Zahra Kalantari
Zahra Kalantari

Ta möjligheten att ställa era brinnande frågor gällande vattensäkerhet under evenemanget, och delta antingen online (öppet för alla, länk fås via e-mail) eller i centret för fika, kaffe och mingel! Anmäl er här: World Water Day Event, March 23