Till innehåll på sidan

Lunch session med Exponential Roadmap Initiative

Kom och ät lunch med oss den 25 april och träffa Exponential Roadmap initatives VD och chef för Climate Performance, samt forskare från KTH Climate Action Centre. Inativet är KTH-baserat och har som mål att förena innovatörer, transformatorer och disruptorer för att halvera alla utsläpp till 2030 genom exponentiella klimatåtgärder och lösningar.

Tid: Ti 2023-04-25 kl 12.00 - 13.00

Plats: KTH Climate Action Centre, Teknikringen 43

Exportera till kalender

Initiativet Exponential Roadmap formulerar sitt uppdrag som att ”förena innovatörer, förändringsagenter och utmanare av det rådande för att halvera alla utsläpp till 2030 genom exponentiella klimatåtgärder och lösningar”. Det har vetenskaplig grund och arbetar med ledande forskare vid KTH, Oxford och Potsdam Institutet för klimatforskning, och medordförande är Johan Rockström. Medlemmar i iniatiativet är några av de globala ledarna – Google, Netflix, Microsoft, Spotify, IKEA, Ericsson, Oracle, Scania, BT, Telefonica och många fler.

Initativet är förankrat på KTH och kommer att innebära möjligheter för ledande företag att engagera studenter som studerar på tredje eller fjärde året för att arbeta med klimat- och strategiöversyn. Andra samarbetsformer kan också uppstå.

Vi bjuder på lunchfika och smörgåsar (först till kvarn gäller ...) och ni träffar Exponential Roadmaps VD Johan Falk, deras ”Head of Climate Performance Practice” Claire Wigg och deras seniora projektledare Laura Perez. Ni träffar även Fransesco Fuso- Nerini och Mattias Höjer från KTH Climate Action Centre.

exponentialroadmap.org