Hoppa till innehåll

Framme i Fiji

I fredags kväll landade vi i Fiji! Vi bor i en stad som heter Nadi som ligger ca 20 minuter från universitetet där vår kontaktperson jobbar. I lördags gick vi ut och bekantade oss lite med området, besökte ett hinduistiskt tempel och åt middag på stranden. Ett första intryck är att invånarna verkar vara väldigt vänliga. Många man möter eller går förbi säger ”Bula” vilket betyder hej på Fijianska.

Imorgon måste vi ta ett antigentest då Fiji har som krav att man ska ta det 48-72h efter ankomst. Sedan tänkte vi åka ner till Coral Coast!

Hej! Mitt namn är Ellinor och jag läser mitt femte och sista år på civilingenjörsprogrammet Energi och miljö. Mastern jag läser heter Hållbar energiteknik med inriktning hållbar kraftproduktion. Under vårterminen gör jag och min kompis Erika vårt examensarbete i Fiji. Här på bloggen kommer ni få läsa om min vardag på andra sidan jorden samt information om hur man går tillväga om man vill göra ett examensarbete utomlands. Hoppas ni vill följa med på min resa!