Hoppa till innehåll

Julmarknad i Trondheim

Igår var det första advent, och det firade jag och mina vänner med att gå till öppningen av Trondheims årliga julmarknad!

Det var riktigt bra stämning! Mycket folk, livemusik, glögg, brända mandlar och lokal mat. Man glömde nästan att det var tvåsiffriga minusgrader…

Detta kändes mycket större än julmarknaden i Gamla Stan i Stockholm. Hela torget i Trondheim var helt fullt med stånd, tält och människor som ville komma in i julstämning. Perfekt plats att kanske hitta någon liten julklapp till sina nära och kära hemma i Sverige 😉

Marknaden kommer ha öppet nu i några veckor, så risken är stor att det blir ytterligare besök när man behöver en paus från tentapluggandet!

Julmarknad! Vi var inte direkt ensamma.
Hej! Jag heter Alexander och kommer blogga om mina utbytesstudier i Trondheim. Häng med på mina resor!