Hoppa till innehåll

Välkommen till min blogg – resan till Kenya!

Halloj!

Jag heter Ida och under våren och sommaren kommer jag att genomföra MFS och GDH, vilket är två olika typer av utbyten som KTH erbjuder, och detta kommer jag göra i Nairobi, Kenyas huvudstad.

Avresedatum är bokat till 16:e april så just nu sitter jag också i början av tentaperioden här på KTH. Jag läser mitt tredje år på Design och Produktframtagningsprogrammet och även när det inte är skoltid spenderar jag mycket tid på campus eftersom jag bland annat är med i sektionens spex. När jag väl får chansen att komma ifrån campus försöker jag gärna fara till familjens stuga, umgås med kompisar eller pusta ut och kolla på film. Ett driv att upptäcka nya saker har jag också och förra sommaren spenderade jag faktiskt uppe vid foten av Sveriges högsta berg men den här sommaren blir det till att fara söderut istället. Det ska bli superkul att få dela med mig av mina tre månader i Kenya(!!!), men först en månad av förberedelser…

 

 

 

Hallå där! Jag heter Ida och under våren/sommaren ska jag iväg till Kenya på MFS och GDH!