Hoppa till innehåll

Min favorithobby i Buenos Aires – Konserter

Eftersom Buenos Aires är en av dom största städerna i hela Latinamerika finns det väldigt många konserter att gå på, med alla möjliga artister som uppträder. Allt från Måneskin, The Weekend, till Danny Ocean och Rauw Alejandro.

Under tiden jag varit här har jag redan varit på två konserter och har 3 inplanerade! Båda konserterna jag varit på skedde i Luna Park, vilket är en av dom största arenorna här. I juli var jag på Grupo Fronteras konsert, vilket är ett band från Mexiko, som på senare tid haft collaborations med tex. Bad Bunny. I onsdags var jag på Danny Oceans konsert och hade då ståplats. Båda konserterna var väldigtttt bra och publiken här är väldigt levande!

 

Luna Park under Grupo Fronteras konsert

Nedan kommer bilder från Danny Oceans konsert där vi var omgivna av både såpbubblor, laserljus och konfetti!

 

Nästa vecka kommer jag att åka på en blomfestival där María Becerra även kommer uppträda. Hon är en av dom största artisterna i Argentina just nu, så ser fram emot att senare berätta om det till er!

 

Bienvenidos! Mitt namn är Samantha och här kommer ni få höra om allt mellan jord och himmel från mitt utbyte i Buenos Aires under höstterminen!