Hoppa till innehåll

Hur går det i skolan?

Nu när ändå en betydande tid passerat för mig här i Buenos Aires, har jag även passerat stora delar av kurserna jag läser här. Hur upplever jag svårigheten och innehållet?

Jag skulle säga att jag i överlag är väldigt nöjd med utbildningen och kurserna jag läser här. Dels eftersom jag läser kurser som verkligen intresserar mig och jag upplever att lärarna även är väldigt pedagogiska.

Jag har även haft min första tenta i kursen ”Creativity and Innovation in Business”, vilket var en tenta på distans och open book. Inom 2 veckor kommer jag ha tentaperiod som går under namnet ”partials” och är tentor ”i mitten av kursen”. Jag kommer då att ha 2 stycken tentor på plats.

Allt flyter som sagt på kan man säga. Vi har även gjort många olika projekt i workshop kursen! Några av dessa kan ni se nedan 🙂

 

 

 

 

 

 

Jag har även varit på resa till vattenfallen i Iguazú och kommer att berätta om varje dag på resan närmaste dagarna, så en liten serie är vad som väntar!

Bienvenidos! Mitt namn är Samantha och här kommer ni få höra om allt mellan jord och himmel från mitt utbyte i Buenos Aires under höstterminen!