Kursens utveckling
AL2110 Hållbar livsmedelsproduktion och konsumtion 7,5 hp
På denna sida kan du följa hur kursen har utvecklats över tid. När kursanalysen har publicerats visas kursdata för varje kurstillfälle, inklusive examination, antal registrerade studenter, kursresultat samt planerade förändringar inför nästa kurstillfälle. Alla kursplaner och publicerade kurs-PM visas på sidan Arkiv.
Presumtiva, nuvarande, och tidigare studenter kan ta del av informationen som hjälp vid kursval, eller för att följa upp sitt eget deltagande. Lärare, kursansvariga, examinatorer, programansvariga m.fl. kan använda sidan som ett stöd vid kursutveckling.
2025
Kursanalys ej publicerad
2024
Kursanalys ej publicerad
2023
Autumn 2023-51605 ( Start date 28 Aug 2023, English )
Förändringar som införs till nästa kursomgång
Kursansvarig
Miguel Mendonça Reis BrandãoExaminator
Miguel Mendonça Reis BrandãoStudenter
25Kursplan
Kursplan AL2110 ( HT 2023 - )Kurs-PM
Inget kurs-PM tillagtObligatorisk inom program
Ingen information tillagdKursanalys
Kursanalys AL2110: 2024-02-14Förändringar som har införts till den här kursomgången
Ingen information tillagdKursdata har registrerats manuellt
Examinationsgrad
2022
Autumn 2022-51118 ( Start date 29 Aug 2022, English )
Förändringar som införs till nästa kursomgång
Kursansvarig
Miguel Mendonça Reis BrandãoExaminator
Miguel Mendonça Reis BrandãoStudenter
35Kurs-PM
Inget kurs-PM tillagtObligatorisk inom program
Ingen information tillagdKursanalys
Kursanalys AL2110: 2023-09-04Förändringar som har införts till den här kursomgången
Ingen information tillagdExaminationsgrad
2021
Kursanalys ej publicerad
2020
Kursanalys ej publicerad