Till innehåll på sidan
Till KTH:s startsida Till KTH:s startsida

Hittegods

Har du tappat eller hittat någonting på KTH Campus? KTH Entré tar hand om hittegods på KTH.

Har du tappat bort något?

Studenter, besökare och anställda uppmanas lämna in upphittade saker till KTH Entré under ordinarie öppettider. Det kan till exempel handla om en upphittad plånbok, en vante eller elektronik. Har du tappat bort någonting är det enklast att du besöker KTH Entré, men du kan också mejla info@kth.se . Tänk på att ge så mycket information om föremålet som möjligt, såsom färg, märke eller mönster.

Om det framgår vem som äger ett borttappat föremål kontaktas personen via telefon eller mejl. Har du blivit kontaktat om ett upphittat föremål behöver du ta med ärendenumret som framgår i mejlet samt giltig id-handling.

Om ägaren inte går att identifiera, behålls hittegodset en viss tid. Därefter skickas föremålen till polisen om det handlar om spårbara saker.

Om KTH Entré inte har fått in det du har tappat bort har du möjlighet att fylla i en förlustanmälan på plats och du kontaktas ifall det skulle dyka upp vid senare tillfälle.

Kvarglömda värdesaker i undervisningssalar

Har du glömt något i en undervisningssal? Ring oss på 08-790 9200 så hjälper KTH:s väktare dig att få tillbaka det. Observera att du behöver kunna beskriva sakerna du glömt samt legitimera dig.