Till innehåll på sidan

Karriärcoaching

Har du börjat fundera på nästa steg efter din utbildning och behöver någon att diskutera med? Behöver du hjälp med ditt CV eller jobbansökan? KTH:s karriärcoaching kan hjälpa dig planera din framtida karriär.

Vi erbjuder just nu karriärcoaching på distans via Zoom eller på plats i samma byggnad som KTH Entré. Du anmäler dig längre ner på den här sidan. Vi har också drop-in-tillfällen där du får träffa en studie- och karriärvägledare.

Drop-in för karriärcoaching

Coaching inför arbetslivet

Genom coachingen hjälper vi dig att förbereda dig för övergången från livet som student till yrkeslivet. Kanske funderar du på vad studierna egentligen ska leda till, hur du kommer i kontakt med arbetsgivare eller hur du kommer igång att söka jobb. Du får stöd i att förbereda dig inför arbetslivet och att ställa upp framtida mål och delmål. Du kan jobba med att sätta ord på kunskaper och förmågor, jobba med motivation, självkänsla och jobbsökarstrategier.

Coachingen vänder sig till dig som studerar på KTH och är i slutet av din utbildning. I mån av tid tar vi också emot dig som studerar dina första år. Vi vänder oss också till dig som doktorand som är i slutet på din tjänst och som ska söka dig ut i industrin och näringslivet.

Du anmäler ditt intresse via formuläret nedan. Efter att du har fyllt i anmälan kommer vi kontakta dig för att boka in ett möte. Antalet platser kan vara begränsat och vi tar emot enligt principen "först till kvarn" och utifrån hur du motiverat ditt deltagande.

Anmälan till karriärcoaching