Till innehåll på sidan

Efter studierna på KTH

Att studera på KTH gör dig eftertraktad på arbetsmarknaden och öppnar upp för många spännande karriärmöjligheter efter examen. Ta del av alumnporträtt, karriärenkäten som skickas ut till studenter som examinerats från KTH och information om ingenjörsyrket för att få en bild av vad du kan göra efter examen.

Karriärenkäten

I Karriärenkäten, som vänder sig till studenter som examinerats från KTH:s utbildningar, kan du bland annat se vad tidigare studenter jobbar med, i vilka branscher de jobbar och vad de har för lön.

Ta del av alumnporträtt

För de flesta utbildningar på KTH finns det alumnporträtt där du kan läsa om tidigare studenters karriärer efter KTH. Klicka på den utbildning du är intresserad av för att hitta intervjuerna. 

Vad gör en ingenjör?

En ingenjör kan jobba inom många olika ämnesområden och branscher. På Utbildningswebben kan du få en bild av vad en ingenjör gör och ta del av intervjuer med studenter.

KTH Alumni

KTH Alumni arrangerar träffar och event och har ett alumnnätverk och en LinkedIn-grupp du kan gå med i. På deras webbsidor kan du också läsa mer om alumner från KTH.