Till innehåll på sidan

Håll kontakten med KTH

Genom ditt engagemang bidrar du till KTH:s fortsatta framgång som ett av Europas ledande tekniska universitet. Registrera dig i alumnnätverket och ta del av nyheter, inbjudningar och erbjudanden relevanta för dig som KTH-alumn.

Porträtt Rickard Eklöf

Hej där, Rickard Eklöf - medgrundare till nystartade företaget Mendi som vill göra avancerad hjärnträning tillgänglig för alla

Ökat välmående, ökad prestationsförmåga och bättre mental hälsa. Tekniken bakom företaget bygger på så kallad neurofeedback, att träna sin hjärna genom att öka cirkulationen av blod och syre till prefrontalkortex - något som kostar tusentals kronor på klinik. Bakom företaget står två ingenjörer, Sammy Saldjoghi som tidigare drev en neurofeedback-klinik, och KTH-alumn Rickard Eklöf.

Bli mentor till en KTH-student

Genom att engagera dig som mentor bidrar du till en bättre och mer högkvalitativ studietid för våra studenter, samtidigt som det är en möjlighet att utvecklas själv. Din kompetens och dina erfarenheter från yrkesliv och vardag är båda viktiga och värdefulla i rollen som mentor.

Dela med dig av din berättelse

Ta över vårt Instagram-konto under en vecka, och dela med dig av ditt liv som KTH-alumn. Kanske har du ett intressant projekt på gång, en spännande resa eller så vill du bara dela med dig av din vardag till andra KTH-alumner och studenter. Fyll i formuläret nedan för att dela din berättelse som alumn.

Stöd KTH:s studenter och unga forskare

Via KTH Opportunities Fund har du möjlighet att stödja studenter och unga forskare på KTH. Ditt bidrag ger stöd till projekt och initiativ som berikar studietiden, ökar det globala utbytet och som utvecklar våra unga forskartalanger - varje krona går oavkortat till studenterna.