Alumni

Som KTH-alumn är du värdefull för oss. Genom att komma tillbaka till KTH som föreläsare, inspiratör eller mentor för teknologer och arkitektstudenter bidrar du till KTH:s fortsatta framgång som ett av Europas ledande tekniska universitet.

Håll kontakten med KTH

Som KTH-alumn är du en del av ett globalt nätverk med 85 000 alumner i fler än 100 länder. Med hjälp av dig och dina erfarenheter från KTH och yrkeslivet kan vi utveckla våra utbildningar och stärka kopplingen till omvärlden.

Registrera din epost  och ta del av nyheter, inbjudningar och erbjudanden relevanta för dig som KTH-alumn.

Bli mentor till utresande student via KTH International Buddy Program

Om du vill knyta kontakt med KTH, vägleda en student och samtidigt vara en global ambassadör för KTH, då är du rätt person. Under våren 2020 erbjuds KTH International Buddy Program i Hong Kong, Singapore, Schweiz, Tyskland och Storbritannien.

Vi uppmärksammar Per Wejke, årlig givare till KTH Opportunities Fund

– Jag anser att jag haft mycket stor nytta i arbetslivet av min KTH-utbildning och är tacksam för allt som KTH-utbildningen har gett mig. Därför känns det helt naturligt att stödja KTH Opportunities Fund, säger Per Wejke, som bland annat donerade en insamling från sin 80-årsdag till KTH Opportunities Fund.

Kalender

Innehållsansvarig:alumni@kth.se
Tillhör: Alumni
Senast ändrad: 2019-10-30