Håll kontakten med KTH

Genom ditt engagemang bidrar du till KTH:s fortsatta framgång som ett av Europas ledande tekniska universitet. Registrera din epost-adress och ta del av nyheter, inbjudningar och erbjudanden relevanta för dig som KTH-alumn.

Datatjej 2018

Stöd KTH:s studenter och unga forskare

Via KTH Opportunities Fund har du möjlighet att stödja studenter och unga forskare på KTH. Ditt bidrag ger stöd till projekt och initiativ som berikar studietiden, ökar det globala utbytet och som utvecklar våra unga forskartalanger - varje krona går oavkortat till studenterna.

Hej där, Monica Fagraeus Lundström - vd på Boksnok, en ny app som ska ge barn en ny läsupplevelse

Bakom Boksnok står ett team på fyra personer som lärde känna varandra under studierna på KTH. Efter 10 års erfarenhet från olika teknik- och tillväxtbolag valde de i slutet av 2019 att säga upp sig för att arbeta heltid med Boksnok.

- Vi är fyra grundare som alla har ett starkt teknikintresse. Boksnok var helt enkelt ett sätt för oss att använda vårt teknikintresse till en bra sak, säger Monica Fagraeus.

Bli mentor till en KTH-student

Genom att engagera dig som mentor bidrar du till en bättre och mer högkvalitativ studietid för våra studenter, samtidigt som det är en möjlighet att utvecklas själv. Din kompetens och dina erfarenheter från yrkesliv och vardag är båda viktiga och värdefulla i rollen som mentor.

Dela med dig av din berättelse

Ta över vårt Instagram-konto under en vecka, och dela med dig av ditt liv som KTH-alumn. Kanske har du ett intressant projekt på gång, en spännande resa eller så vill du bara dela med dig av din vardag till andra KTH-alumner och studenter. Fyll i formuläret nedan för att dela din berättelse som alumn.

Kalender

Följ alumnverksamheten på LinkedIn och Instagram