Håll kontakten med KTH

Genom ditt engagemang bidrar du till KTH:s fortsatta framgång som ett av Europas ledande tekniska universitet. Registrera din epost-adress och ta del av nyheter, inbjudningar och erbjudanden relevanta för dig som KTH-alumn.

MENTORPROGRAM

Bli mentor till en KTH-student

Genom att engagera dig som mentor bidrar du till en bättre och mer högkvalitativ studietid för våra studenter, samtidigt som det är en möjlighet att utvecklas själv. Din kompetens och dina erfarenheter från yrkesliv och vardag är båda viktiga och värdefulla i rollen som mentor.

ÅRETS ALUMN

Nominera din kandidat till Årets alumn 2020

Utmärkelsen Årets alumn syftar till att uppmärksamma och hylla en framstående alumn som i sin yrkesroll eller som privatperson är en inspiration för andra. Den nominerade ska ha en examen från KTH. Sista dag för nominering är den 22 mars.

KTH OPPORTUNITIES FUND

Per Wejke, årlig givare till KTH Opportunities Fund

– Jag anser att jag haft mycket stor nytta i arbetslivet av min KTH-utbildning och är tacksam för allt som KTH-utbildningen har gett mig. Därför känns det helt naturligt att stödja KTH Opportunities Fund, säger Per Wejke, som bland annat donerade en insamling från sin 80-årsdag till KTH Opportunities Fund.

ALUMNENGAGEMANG

Dela med dig av din berättelse

Ta över vårt Instagram-konto under en vecka, och dela med dig av ditt liv som KTH-alumn. Kanske har du ett intressant projekt på gång, en spännande resa eller så vill du bara dela med dig av din vardag till andra KTH-alumner och studenter. Fyll i formuläret nedan för att dela din berättelse som alumn.

Kalender

Följ alumnverksamheten på LinkedIn och Instagram