Håll kontakten med KTH

Genom ditt engagemang bidrar du till KTH:s fortsatta framgång som ett av Europas ledande tekniska universitet. Registrera din epost-adress och ta del av nyheter, inbjudningar och erbjudanden relevanta för dig som KTH-alumn.

Bli mentor till utresande student via KTH International Buddy Program

Om du vill knyta kontakt med KTH, vägleda en student och samtidigt vara en global ambassadör för KTH, då är du rätt person. Under våren 2020 erbjuds KTH International Buddy Program i Kina, Singapore, USA, Schweiz, Tyskland och Storbritannien.

Vi uppmärksammar Per Wejke, årlig givare till KTH Opportunities Fund

– Jag anser att jag haft mycket stor nytta i arbetslivet av min KTH-utbildning och är tacksam för allt som KTH-utbildningen har gett mig. Därför känns det helt naturligt att stödja KTH Opportunities Fund, säger Per Wejke, som bland annat donerade en insamling från sin 80-årsdag till KTH Opportunities Fund.

Dela med dig av din berättelse

Vi letar alltid efter sätt att berätta om alumners prestationer! Berätta om ditt liv som KTH-alum genom våra sociala medier och ta över vårt Instagramkonto under en vecka. Kanske har du ett intressant projekt på gång, en spännande resa eller så vill du bara dela med dig av din vardag till andra KTH-alumner och studenter. Fyll i formuläret nedan för att dela din berättelse som alum.

Kalender

Följ alumnverksamheten på LinkedIn och Instagram