Till innehåll på sidan

Håll kontakten med KTH

Genom ditt engagemang bidrar du till KTH:s fortsatta framgång som ett av Europas ledande tekniska universitet. Registrera dig i alumnnätverket och ta del av nyheter, inbjudningar och erbjudanden relevanta för dig som KTH-alumn.

Porträttbild på Niklas Adamsson, ansvarig för den operativa verksamheten på företaget Envirotainer

KTH-alumnen som medverkar till säkra transporter av miljontals doser Covid-vaccin

KTH-alumn Niklas Adamsson, ansvarig för den operativa verksamheten på företaget Envirotainer, berättar om utmaningarna med att distribuera temperaturkänsligt vaccin till olika kontinenter.

Bli mentor till en KTH-student

Genom att engagera dig som mentor bidrar du till en bättre och mer högkvalitativ studietid för våra studenter, samtidigt som det är en möjlighet att utvecklas själv. Din kompetens och dina erfarenheter från yrkesliv och vardag är båda viktiga och värdefulla i rollen som mentor.

Stöd KTH:s studenter och unga forskare

Via KTH Opportunities Fund har du möjlighet att stödja studenter och unga forskare på KTH. Ditt bidrag ger stöd till projekt och initiativ som berikar studietiden, ökar det globala utbytet och som utvecklar våra unga forskartalanger.

För dig som student: Sök stöd till studentprojekt

Sök stöd till ditt drömprojekt genom KTH Opportunities Fund. Visste du att som student eller ung forskare på KTH har du möjlighet att få stöd till examensprojekt, studentgrupper, fältstudier och andra studentinitiativ via KTH Opportunities Fund. Finansierad genom stöd från engagerade alumner, erbjuder KTH Opportunities Fund möjligheten att få ut det mesta av din tid på KTH. Skicka in din ansökan senast 25 april.

Kalender