Till innehåll på sidan

KTH och samhället

Genom nära samverkan med det omgivande samhället arbetar KTH för att hitta hållbara lösningar på vår tids stora samhällsutmaningar.

Aktuellt inom samverkan

Porträttbild Jan Andersson

Guldmedaljör för industrisamverkan satsar på teknik för seglande lastfartyg

Vid en akademisk högtid på KTH i juni 2021 fick förre forskning- och innovationsdirektören inom Region Stockholm Jan Andersson ta emot 2020 års guldmedalj för industrisamverkan. De 500 000 kronor ur KTH:s myndighetskapital som följer med utmärkelsen har han valt att satsa på den teknik för seglande lastfartyg som KTH-forskaren professor Jakob Kuttenkeuler utvecklar.

Erbjudanden för företag och organisationer

Annonsera exjobb

Hjärnkraft till ditt företag eller en ny infallsvinkel på ett problem?

Via KTH Exjobbportal når du på ett enkelt sätt våra studenter som kan bidra med ny kompetens till ditt företag. Lägg kostnadsfritt in förslag på frågeställningar eller utmaningar som ni står inför.

Testa och verifiera koncept i KTH:s labbmijöer

Som företag/organisation eller annat lärosäte har ni möjlighet att ta del av KTH:s resurser i form av labb och teknikutrustning för att utföra tester, demonstrationer eller verifiera koncept.

Valvet KTH borggård

Kontakta KTH

Konkta oss för att få hjälp med rådgivning kring strategiska samarbeten med KTH, förmedling av kontakter med forskare och lärare samt information om projektuppdrag och examensarbeten.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev  och håll dig uppdaterad på de samarbetsmöjligheter som finns för dig och ditt företag.