Till innehåll på sidan

Annonsera exjobb

Hjärnkraft till ditt företag eller en ny infallsvinkel på ett problem? Via KTH Exjobbportal når du på ett enkelt sätt våra studenter som kan bidra med ny kompetens till ditt företag. Lägg kostnadsfritt in förslag på exjobb eller sommar- och extrajobb som gagnar studenterna under studietiden.

Examensarbete på KTH

Ett examensarbete är en kurs som utgörs av en uppsats/rapport som studenten skriver, presenterar och får högskolepoäng för.

Examensarbetet pågår under tio eller tjugo veckor (15 eller 30 hp) och handleds av KTH i samarbete med företaget. Det kan påbörjas både vår- och hösttermin. Det slutgiltiga godkännandet ligger hos en examinator på KTH.

Skapa ett användarkonto och lägg upp en annons

Börja med att skapa ett användarkonto och beskriv sen uppdraget i ett formulär. Du kan redigera och uppdatera annonsen efter att den har blivit publicerad. Annonsen arkiveras efter dess slutdatum.

Logga in/Skapa konto

Gör så här

  • Registrera dig som ny användare .
  • Ett bekräftelsemail skickas till den angivna e-postadressen.
  • Klicka på länken i bekräftelsemailet för att aktivera kontot.
  • Kontot är aktivt när tabben Lägg upp annons är synlig.
  • Lägg in text i annonsformuläret (minst 200 tecken och max 4000 tecken) och spara. Observera att det inte går att bifoga bilagor eller inkludera länkar i annonsen (varken i fältet för beskrivning eller kontakt).
  • Din annons publiceras av en administratör, det kan därför några dagar innan din annons blir synlig i listan. Ett mail skickas när din annons är publicerad.

Villkor för annonsering 

KTH tillhandahåller en plats för företag och organisationer att annonsera examensarbeten, säsongs- och extrajobb. Gäller det heltidsanställningar, traineetjänster eller internships hänvisar vi THS Future . Alla annonser som skapas kommer att granskas innan publicering och KTH förbehåller sig rätten att godkänna/neka inkomna annonser. Annonser som inte faller inom ramen för KTH:s gällande syfte med portalen eller som kan upplevas som diskriminerande eller stötande kommer inte att publiceras. För att annonsen ska godkännas så måste det klart framgå vem som erbjuder uppdraget samt omfattningen på uppdraget. Följs inte ovan villkor kan KTH besluta att stänga av annonsören.

Har du frågor?

Här hittar du mer information:

Samarbeta med en exjobbare

Tips för att nå ut med er annons

Frågor och svar

Innehållsansvarig:exjobb@kth.se
Tillhör: Näringsliv och samhälle
Senast ändrad: 2023-01-18