Till innehåll på sidan

Innovation på KTH

KTH Innovation hjälper idéer och forskning från KTH att nå en marknad. Är du intresserad av innovation från KTH och vill bidra? Då har du kommit rätt!

Oavsett om du är investerare, affärsutvecklare, entreprenör, forskare eller student så är vi intresserad att höra mer om hur du kan bidra i innovationsprojekt från KTH. I rullgardinen till vänster kan du läsa mer om hur vi kan samarbeta.

Kontakta oss!

Du kan också höra av dig till oss på innovation@kth.se  och berätta lite mer om din expertis och hur du vill bidra till att innovation från KTH når ut på marknaden.

KTH:s potential

KTH är Sveriges största tekniska universitet och står för en tredjedel av Sveriges tekniska forskning och ingenjörsutbildning på högskolenivå. Mer än hälften av KTH:s grundforskning och tillämpade forskning håller världsklass enligt internationella experter.

KTH har fler avknoppningar per satsad forskningskrona än MIT, Stanford eller Cambridge. Antal patent per satsad forskningskrona på KTH är jämförbart med andra toppuniversitet runt om i världen.

Vill du komma i kontakt med någon i vårt team?