Till innehåll på sidan

KTH Innovation

Selah Li visar KTH-startupen Ellures läppstiftsprinter för en kvinna

Välkommen till KTH Innovation

På KTH utvecklar studenter, forskare och fakultet från hela världen innovativa lösningar på mänsklighetens och samhällets utmaningar och med stöd från KTH Innovation får deras idéer de bästa möjliga förutsättningarna för att lyckas. Tillsammans gör vi det möjligt för ny teknik att komma ut i samhället och skapa framtidens lösningar. 

Tre medarbetare på KTH Innovation pratar vid ett bord

Utveckla en idé eller skapa nytta med din forskning

Vi är alltid nyfikna på att höra mer om nya idéer eller forskning från KTH. Du behöver inte ansöka för att få vårt stöd och det är helt gratis. Hör av dig till oss så bokar vi in ett möte! 

Börja utveckla en idé eller skapa nytta med din forskning

Aktuellt

Teknikringen 1 är öppet - välkommen in!

Välkommen till Teknikringen 1! Här finns gott om plats för dig som vill utveckla en idé eller skapa nytta med din forskning att slå dig ned och börja jobba. Träffa KTH Innovation, delta i våra events och möt andra innovativa människor från KTH.

Lokalerna är öppna vardagar mellan 07.30-16.30.

Nyheter

De fyra grundarna av Pastisch sitter vid ett bord. På bordet står en låda klädd i blått papper.
Amanda Jonsson, Leone Lee, Axel Andersson och Eric Bojs står bakom Pastisch, ett "Uber för skräddare", som vann Sustainable Fashion Challenge.

”Uber för skräddare” vinner Sustainable Fashion Challenge

Amanda Jonsson stoppar ned ett par trasiga skor i en påse. Om en vecka ska de vara tillbaka, lagade och klara. Efter en halvtimmas intervju har Pastisch, ett ”Uber för skräddare” säkrat sin första kun...

Läs artikeln
Andreas Öberg och Ida Reinvalds framför gröna buskar
Propidas grundare Ida Reinvalds bygger företaget baserat på fyra års erfarenhet i fastighetsbranschen. Som student på KTH grundade hon företaget tillsammans med KTH-alumnen Andreas Öberg med målet att digitalisera fastighetsbranschen.

Tre KTH-projekt delar på 2,7 miljoner i Vinnovafinansiering

Tre av 25 projekt som får finansiering i årets utlysning av Vinnovas Innovativa Startups Steg två har rötter på KTH. Ett av projekten är Propida, en plattform som ska digitalisera flödet mellan fastig...

Läs artikeln
Porträtt av Lina Tjerneld
Lina Tjerneld är expert på digital marknadsföring och sälj, och som en av medlemmarna i KTH Innovations mentornätverk hjälper hon KTH-forskare när de tar sina forskningsresultat till marknaden.

Mentor med nya perspektiv

Hon har startat flera egna företag och hjälpt bolag att växa. Lina Tjerneld, en av medlemmarna i KTH Innovations mentornätverk är expert på digital marknadsföring och sälj. Som mentor hjälper hon KTH-...

Läs artikeln
En kvinna som presenterar fotograferad bakifrån. I förgrunden Prins Daniel och kungen
Vid måndagens besök på KTH Innovation fick kungen och Prins Daniel lyssna till tre forskningsbaserade startups på KTH Innovation. Här syns Amparo Jimenez Quero som berättar om sin startup MycOligo. Foto: Patrik Lundmark

Kungen och Prins Daniel besökte KTH Innovation

Hur forskning kan omvandlas till innovationer och nya företag var temat när HM Konung Carl XVI Gustaf & HKH Prins Daniel besökte KTH Innovation på måndagen.

Läs artikeln

Fler nyheter från KTH Innovation 

Jobba i en startup

Kalender

Kontakta KTH Innovation

Har du en idé?

Vi vill alltid höra mer om dina idéer eller din forskning. Det första steget är att boka ett möte med oss. 

Kan du bidra?

Letar du efter ett jobb i en startup, eller vill du gå med i något av våra nätverk? Hos oss finns flera möjligheter. 

Har du en fråga?

Har du frågor om patent, startups från KTH, eller något helt annat? Här hittar du kontaktuppgifter till oss.