Till innehåll på sidan

Bygg ett team

Att ha ett bra team är väldigt viktigt när du utvecklar din idé. KTH Innovation hjälper dig att hitta den kompetens du behöver för att ta din idé till nästa steg.

Vi hjälper dig att bygga ett team

Har du koll på tekniken, men känner att du behöver hjälp med affärsutveckling? Eller har du kanske en idé men behöver hjälp att förverkliga den? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att bygga ditt team, oavsett vem eller vad du behöver.

Vi jobbar för mångfald

Jämställdhet och mångfald är två av KTH Innovations ledord, och det finns dessutom mycket forskning som visar att blandade team lyckas bättre än andra. Därför jobbar vi för att hjälpa de vi stöttar att bygga team där olika erfarenheter och kunskaper får komma till nytta. Vi välkomnar alla ansökningar och motarbetar all typ av diskriminering. 

Vill du jobba för en startup?

Hos KTH Innovation finns alltid team som behöver förstärkning. Besök vår jobbsida! Där kan du också prenumerera på jobb från våra startups så att du inte missar några möjligheter. 

Jobba i en startup

Har du frågor om att bygga team eller gå med i en startup?

Utvecklar du en idé ensam, behöver du någon som kan koda eller är proffs på affärsutveckling, eller vill du gå med i en startup? Hör av dig!