Till innehåll på sidan

Program

Få en mentor, kontorsplats på campus, eller åk med KTH Innovation ut i världen. För dig som vill ha extra stöd finns många möjligheter.

För gemenskap och snabb utveckling

I KTH Innovations förinkubatorprogram får du kontorsplats på campus och kommer in i vårt stöttande community. Dessutom får du extra mycket stöd för utveckla din idé tillsammans med de andra teamen i programmet. 

För mentorskap och nya kunskaper

Programmet för dig som vill lära dig så mycket som möjligt. Du får praktiska kunskaper om affärsutveckling och råd och stöd från erfarna mentorer för att utveckla ditt projekt. Dessutom får du 70 000 kronor i finansiering. 

För dig som tänker större än Sverige

Förbered dig för den första kontakten med en internationell marknad och följ med KTH Innovations Brighterprogram ut i världen. Tidigare har vi åkt till Silicon Valley, New York, München och Boston. Häng på!

För den riktigt avancerade tekniken

Test Drive Deeptech hjälper dig att ta det första stegen mot att skapa nytta med avancerad, forskningsbaserad teknik. Det kan handla om bioteknik, nya material, artificiell intelligens, blockkedjor, energiteknik, robotik, AR och VR.