Till innehåll på sidan

KTH Global 2022

Årets KTH Global arrangeras 7 till 10 november. Evenemanget är till för att informera och inspirera dig som student om alla de internationella möjligheter som KTH erbjuder under dina studier.

Program

Aktiviteterna kommer huvudsakligen ligga mellan klockan 12.00 och 14.00 under KTH Global, och dessa tider ska vara schemafria för alla KTH-studenter.

Måndag: Talkshow

KTH Global inleds med en webbsänd talkshow, där KTH-studenter som tidigare har gjort utlandsstudier berättar om sina erfarenheter. Hur gjorde de för att åka iväg? Vilka utmaningar fanns? Vad fick de ut av utbytet.

Se 2021 års talkshow i efterhand

Onsdag: Infomöten på KTH:s skolor

De internationella koordinatorerna på KTH:s skolor kommer hålla informationsträffar med alla studenter som är intresserade av utlandsstudier. De internationella koordinatorerna svarar på alla möjliga frågor kopplade till studier utomlands.

Torsdag: Mässa

KTH Global avslutas med en mässa i Nymble på KTH Campus. Träffa studenter som studerat i eller kommer ifrån de många olika länder som du som KTH-student kan åka till. I samband med mässan ges också ett par föreläsningar med inbjudna universitet från Australien och Japan.

När: 10 november kl. 11.30-14.00
Var: Nymble, Drottning Kristinas väg 15-19