Till innehåll på sidan

KTH Global 2023

Årets KTH Global arrangeras 6 till 9 november. Evenemanget är till för att informera och inspirera dig som student om alla de internationella möjligheter som KTH erbjuder under dina studier.

Program

Aktiviteterna kommer huvudsakligen ligga mellan klockan 12.00 och 14.00 under KTH Global, och dessa tider ska vara schemafria för alla KTH-studenter. Aktiviteter och programmet uppdateras under hösten. 

Click for the program in English

Måndag: Talkshow

KTH Global inleds med en webbsänd talkshow som gästas av KTH-studenter som har varit på utbyten runt om i världen.

Måndag: Talkshow

Onsdag: Infomöten på KTH:s skolor

De internationella koordinatorerna på KTH:s skolor kommer hålla informationsträffar med alla studenter som är intresserade av utlandsstudier. De internationella koordinatorerna svarar på alla möjliga frågor kopplade till studier utomlands.

Onsdag: Infomöten

Under onsdagen kommer universitetsnätverket Unite! som KTH är en del av att hålla en virtuell mässa där du kan ta del av de möjligheter som finns inom nätverket och träffa andra studenter. 

Unite! Virtual Fair

Torsdag: Mässa

KTH Global avslutas med en mässa i Nymble på KTH Campus. Träffa studenter som studerat i eller kommer ifrån de många olika länder som du som KTH-student kan åka till. På plats kan du även träffa KTH:s internationella koordinatorer, samt studenter och personal som kan besvara frågor om exempelvis Erasmusstipendium, dubbel examen och möjligheter att åka på utbyte eller göra exjobb i låg- och medelinkomstländer.

När: 9 november kl. 11.30-14.00
Var: Nymble, Drottning Kristinas väg 15-19

Torsdag: Mässa

Fredag: KTH Global Afterparty

På fredagen bjuder THS in till KTH Global Afterparty, med tre barer och ett dansgolv. Fri entré.

När: 10 november kl. 18.00-01.00
Var: Nymble,Drottning Kristinas väg 15-19