Till innehåll på sidan

Måndag 6 november: Talkshow

KTH Global inleds med en talkshow som gästas av studenter som har genomfört olika former av utlandsstudier världen över. De delar med sig av roliga minnen, utmanade kulturkrockar och goda rekommendationer om hur du ska tänka när du planerar inför dina egna utlandsstudier.

På talkshowen som livestreamas kommer du att kunna ta del av erfarenheter och tips från studenter som har varit på olika former av utlandsstudier runtom i världen. Denna sida kommer att uppdateras med länk till stream och årets gäster inom kort. 

När: Måndag 6 november kl. 12.15-13.00

Var: Streamas live på Youtube

De deltar i årets talkshow

I årets talkshow kommer Gustaf, Linnéa, Sara och Ida berätta om sina utlandsstudier i Schweiz, Nederländerna, Singapore och Kenya. 

Gustaf, Schweiz

Gustaf - utbytesstudent vid ETH, Schweiz

"Schweiz som land hade mycket mer att erbjuda än jag förväntade mig – och det jag minns bäst är vad vi gjorde utöver studierna."

Linnéa, Nederländerna

Linnéa - utbytesstudent vid TU Delft, Nederländerna

"Hade förväntat mig att inte hinna med annat än att plugga medan jag var iväg, men det visade sig att TU Delft skulle ge mig mycket mer än bara studier!"

Sara, Singapore

Sara - utbytesstudent i KTH-NOC, Singapore

"Jag arbetade i ett dynamiskt start-up företag samtidigt som jag studerade entreprenörskap i en ledande innovativ stad."

Ida, Kenya

Ida - MFS och GDH, Kenya

"Jag tror att många i Sverige har svårt att föreställa sig hur livet i Kenya ser ut så det var intressant att få en inblick av kulturen och faktiskt bo där under ett par månader."