Hoppa till innehåll

Med utsikt över hela Schweiz

Hallo!

Här kommer några bilder från min och min systers magiska tur upp till berget Pilatus förra veckan. Pilatus ligger mitt i Schweiz utanför staden Luzern, och från toppen har man vad som känns som en utsikt över hela landet.

Nu ska jag sluta drömma mig bort till alptoppar och återgå till mitt söndagsplugg, ciao!

Hej! Jag heter Victoria och påbörjar precis mitt femte och sista år på KTH på civilingenjörsprogrammet Energi och miljö där jag läser mastern Teknik och hållbar utveckling. Under hösten kommer jag att åka på utbyte till ETH Zürich i Schweiz där jag ska läsa Environmental Engineering. Förutom att jag brinner för miljön och hållbarhet älskar jag att dansa. Innan jag började på KTH gick jag en fyraårig dansutbildning, så jag har jobbat en del som dansare parallellt med mina studier på KTH. Utöver det älskar jag musik, träning i alla dess former och att vara ute i naturen. Hoppas ni ska tycka det är kul att följa mig på mitt äventyr i Schweiz under höstterminen 2021!